Ua kipa aku ka ʻelele o ka ʻāina ʻo Turkistan o Kazakhstan i GKBM

Ma Iulai 1, ke Kuhina o ka Entrepreneurship and Industry o Kazakhstan Turkistan Region, Melzahmetov Nurzhgit, Hope Kuhina Shubasov Kanat, Kākoʻo i ka Luna Hoʻomalu o Investment Region Investment Promotion a me Trade Promotion Company, Jumashbekov Baglan, Luna Hoʻokele o ka Hoʻolaha Hoʻolaha a me ka 'Oihana Hoʻolālā, Jirshad Zaydar , a me ka Hope Kakauolelo Nui o ka Hui Qin Shang, Xu Le, Luna Hoomalu o ka Oihana Hui, Guo Xue, a me ke poo o Shaanxi Plastic Materials Association, Lu Lu, he ehiku poe i hele akuGKBM.Sun Yong, Kakauolelo o ke Komite o ka Aoao a me ka Lunahoomalu o ka Papa Luna, WuLilian, Hope Kakauolelo o ke Komite o ka Aoao a me ke Kakauolelo o ke Komisina Nana Hooponoponoo GKBM,a me nā poʻe i mālama i ke keʻena poʻo a me nā māhele ʻoihana pili i hele pū me ka ʻelele.

I loko o ka hale hōʻikeʻike o ka ʻoihana, ua hoʻolohe ka ʻelele i ka mōʻaukala hoʻomohala o Gaoke Group a me ka hāʻawi ʻana i nā ʻoihana like ʻole, a hoʻomaopopo hou i kauPVC profiles, Aluminiumprofiles, ʻO nā puka makani pūnaewele a mepuka,SPC Fe ʻimi ana,Piping,CutainWnā mea a pau a me nā huahana ʻoihana ʻē aʻe ma laloGKBM, a ua ʻōlelo nui i ka hoʻomohala ʻana a me nā hoʻokō o ka hui.

Ma ka symposium, ua nana na aoao elua i ke kii hoolaha oGKBM'oihana a me ka propaganda kiʻiʻoniʻoni o ka hoʻokomo 'ana i loko o Turkistan Oblast. Kuhina Meirzahmetov Nurzhgit i hoʻolauna i ka kūloko hoʻokele waiwai a me ka hoʻokomo 'ana kaiapuni, a olelo mai i ke kumu o keia kipa mea e hoʻolauna i ka Pākē-hoʻokō 'oihana i loko o ke kūkulu hale 'oihana i Turkistan Oblast, a e kukulu. nā hale hana, hana a kūʻai aku ma ka wahi kūloko. Manaʻolana ʻo ia e hoʻokō i ka hui like ʻana me nā ʻano like ʻoleGKBMa hoʻokomo i nā huahana kiʻekiʻe i loko o TuʻO ka mākeke mokuʻāina ʻo rkistan i ka wā e hoʻokele nei i ka hoʻokele waiwai kūloko. ʻO ka mea hope loa, ua manaʻo ʻia ʻo Han Yu, ke poʻo o ka ʻoihana ʻoihana hoʻokuʻu aku, e hele pū me ka ʻelele e kipa aku iā Jixian Industrial Park ma 2 Iulai e kamaʻilio hou aku i ka hoʻolālā ʻana a me ka hoʻolālā hana.

GKBMpane ikaika i ke kahea o kadka holo ʻana i loko a ma waho o ka lāhui, hana i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana kūʻai aku, a ʻimi mau i ka mākeke ma ke kumu o ka hoʻolālā mākeke e kū nei. Ke kipa mai nei o TuʻO ka ʻelele rkistan he manawa kūpono,GKBMe hoʻoikaika i ke kaʻina hana hoʻomohala o ka mākeke Central Asia, a wehe koke i ke kūlana o ka lawe ʻana a me ka lawe ʻana aku i nā ʻāina ma ka Belt a me ke Alanui.

1


Ka manawa hoʻouna: Jul-01-2024

© Kuleana kope - 2010-2024 : Mālama ʻia nā Kuleana a pau.

Palapala kahua - AMP Mobile
Upvc Profile, Nā Palapala Hoʻopiʻi, Aluminum Profile, Windows & Puka, Windows Upvc, Nā Paʻi Paʻi,